Bereikbaarheid

Informatie over de startlocaties

Bereikbaarheid van het evenement

Woon je in de buurt van de startlocatie? Dan willen we je vragen om op de fiets te komen. Dat is niet alleen een goede warming-up, maar ook beter voor het milieu! Uiteraard is het ook mogelijk om in de buurt te parkeren. Volg hiervoor de bewegwijzering ter plaatse.

Gorinchem: startlocatie Buiten de Waterpoort

Aan de rand van het centrum van Gorinchem ligt Buiten de Waterpoort, een recreatiegebied waar regelmatig evenementen worden georganiseerd zoals het Waterpoort festival. Ook wij maken gebruik van deze prachtige plek. De Oude Hollandse Waterlinie Fietstour vanuit Gorinchem start en finisht hier namelijk. Zeker met zomers weer is het hier goed vertoeven.

Adres: Buiten de Waterpoort 2, Gorinchem
Parkeren:
  • Stadhuisplein 10, 4205 AX Gorinchem
  • Stationsweg, 4205 AA Gorinchem
  • Banneweg, 4204 BT Gorinchem

Gouda-Reeuwijk: startlocatie restaurant 't Vaantje

Net buiten de gemeentegrens van Gouda bevindt zich restaurant 't Vaantje. Met zijn prachtige ligging aan de Reeuwijkse plassen en een heerlijk buitenterras met uitzicht is dit het ideale begin en eindpunt van een lekker dagje fietsen. Vandaar dat de fietstochten vanuit Gouda-Reeuwijk hier zullen starten en finishen. Parkeren kan verderop bij de parkeerplaats aan het Kale Jonkerpad. Vanaf hier is het ongeveer 3 minuten fietsen naar de startlocatie. Het is niet mogelijk om bij 't Vaantje zelf te parkeren.

Adres: Korssendijk 32, 2811 HK  Reeuwijk
Parkeren:  Kale jonkerpad 3, 2805 LD  Gouda

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen